אופן הכנה
- מרוקנים את הדלורית מגרעינים ואופים כ 15 דקות בחום של 200 מעלות עד שהדלורית רכה.
- מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן
- מערבבים את הקוסקוס עם כל שאר מרכיבי המלית.
- ממלאים את חצאי הדלורית ומצפים במעט שקדייה מעורבבת עם מים
- אופים מספר דקות בחום בינוני.
- ניתן להגיש עם יוגורט.
בתאבון,
ד"ר רני פולק
חומרים ל-8 מנות
2 דלורית חתוכה לחצאים
175 גר' קוסקוס מלא
250 מ"ל מים רותחים
1 בצל קצוץ מטוגן קלות
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
חופן גרעיני רימון
רבע תפוח מגורד
2 תאנים
קורט מוסקט, קינמון והל
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
4 כפות שקדייה
מתכונים נוספים של ד"ר רני פולק