אופן הכנה

  1. את הקוסקוס מניחים בקערה מערבבים עם מעט מלח ו2 כפות שמן זית מערבבים, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים מערבבים ומכסים למשך 5 דקות
  2. את הלאפה חותכים לקוביות מוסיפים שמן זית ואופים בתנור למשך 4 דקות לייבוש ויצירת קרוטונים,מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד.
  3. מעטרים בכדורי לבנה ,ומפזרים מעל סומק וזעתר.

בתאבון,
שף גיא פרץ
קרדיט צילומים : בועז לביא

 

חומרים

350 גר קוסקוס מחיטה מלאה(מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה)
4 עגבניות קצוצות דק ומסוננות
5 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1 כף נענע קצוצה
5 גבעולי סלרי קצוצים עם העלים
5 צנוניות פרוסות דק
חצי בצל סגול קצוץ דק
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון 1
מלח ופלפל שחור טחון טרי
רבע כפית סומק
12 כדורי לבנה בשמן זית
חצי כפית זעתר טחון
לאפה

title-ornamentמתכונים נוספים של גיא פרץtitle-ornament