אופן הכנה
- קוצצים את הבצל.
- מחממים את שמן הזית בסיר ומשחימים את הבצל.
- מוסיפים את השום וכל התבלינים ומטגנים כדקה.
- מוסיפים את הקוסקוס, מערבבים עם תערובת הבצל והתבלינים ומכסים במים.
- מכסים את הסיר וממתינים כ 10 דקות.
- בסיר נפרד שמים את העדשים, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
- מערבבים את העדשים עם הקוסקוס הארומטי, מתבלים במעט מלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה הקצוצה
בתאבון,
ד"ר רני פולק
חומרים ל-10 מנות
1 כף שמן זית
1 בצל גדול
1 שן שום כתושה
2 פולי הל
1 מקל קינמון
½ כפית זרעי כוסברה, ½ כפית זרעי כמון
½ כפית כורכום, חופן צימוקים
חופן פיסטוקים
175 קוסקוס מלא
350 גרם מים
1 כוס עדשים ירוקות
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
מתכונים נוספים של ד"ר רני פולק