4 מנות

ערכים תזונתיים למנה

קלוריות: 332 קל'
חלבונים: 6.5 גר'
פחמימות: 32 גר'
שומנים: 19.5 גר'

אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס בהתאם להוראות היצרן ומניחים בצד לצינון.
  2. חותכים את הענבים לחצאים ואת הגבינה לקוביות של 1*1 ס"מ.
  3. מניחים בקערה את עלי הבייבי, הסלרי, הגבינה, הקוסקוס ואגוזי הפקאן.
  4. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.

 

בתאבון,
אמיר כלפון, שף אחוזת הבריאות וספא יערות הכרמל

חומרים

2 אשכולות ענבים (כ 50 ענבים)
50 גרם גבינת רוקפור
50 גרם אגוזי פקאן
גבעול סלרי חתוך לרצועות
חופן עלי בייבי
90 גרם קוסקוס רגיל/קוסקוס מלא (כ ¼ שקית)
 

חומרים לרוטב

2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
1 כפית חרדל
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית סילאן
מלח, פלפל
2 עלי בזיליקום

title-ornamentמתכונים נוספים של אמיר כלפוןtitle-ornament