4 מנות
ערכים תזונתיים למנה
קלוריות: 332 קל'
חלבונים: 6.5 גר'
פחמימות: 32 גר'
שומנים: 19.5 גר'
אופן הכנה
- מכינים את הקוסקוס בהתאם להוראות היצרן ומניחים בצד לצינון.
- חותכים את הענבים לחצאים ואת הגבינה לקוביות של 1*1 ס"מ.
- מניחים בקערה את עלי הבייבי, הסלרי, הגבינה, הקוסקוס ואגוזי הפקאן.
- מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.
בתאבון,
אמיר כלפון, שף אחוזת הבריאות וספא יערות הכרמל
חומרים
2 אשכולות ענבים (כ 50 ענבים)
50 גרם גבינת רוקפור
50 גרם אגוזי פקאן
גבעול סלרי חתוך לרצועות
חופן עלי בייבי
90 גרם קוסקוס רגיל/קוסקוס מלא (כ ¼ שקית)
50 גרם גבינת רוקפור
50 גרם אגוזי פקאן
גבעול סלרי חתוך לרצועות
חופן עלי בייבי
90 גרם קוסקוס רגיל/קוסקוס מלא (כ ¼ שקית)
חומרים לרוטב
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
1 כפית חרדל
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית סילאן
מלח, פלפל
2 עלי בזיליקום
1 כף מיץ לימון
1 כפית חרדל
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית סילאן
מלח, פלפל
2 עלי בזיליקום
מתכונים נוספים של אמיר כלפון