אופן הכנה
- להכין את הקוסקוס המלא ע"פ הוראות ההכנה, שעל גבי האריזה.
- לחמם במחבת גדול שמן זית, ולהוסיף את שיני השום והפלפל החריף.
- לפני ששיני השום משחימות מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים אותן קלות.
- מוסיפים את רבעי הארטישוק, גרגירי החומוס, עלי האורגנו והיין הלבן.
- ממליחים ומפלפלים.
- ממשיכים לבשל על אש גבוהה, כשלוש דקות.
- מוסיפים את הקוסקוס למחבת, מערבבים ומגישים.
בתאבון,
שף מנה שטרום
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו
חומרים ל-6 מנות
1/2 שקית קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1/4 כוס שמן זית ישראלי איכותי
6 שיני שום, חצויות
פלפל אדום חריף (לא חובה חריף), פרוס לטבעות
1/2 ק"ג עגבניות שרי, חצויות
300 גרם רבעי ארטישוק איטלקי
300 גרם גרגירי חומוס, מושרים ומבושלים
עלי אורגנו טריים מ-2 גבעולים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל
מתכונים נוספים של שף מנה שטרום