אופן הכנה

  1. להכין את הקוסקוס המלא ע"פ הוראות ההכנה, שעל גבי האריזה.
  2. לחמם במחבת גדול שמן זית, ולהוסיף את שיני השום והפלפל החריף.
  3. לפני ששיני השום משחימות מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים אותן קלות.
  4. מוסיפים את רבעי הארטישוק, גרגירי החומוס, עלי האורגנו והיין הלבן.
  5. ממליחים ומפלפלים.
  6. ממשיכים לבשל על אש גבוהה, כשלוש דקות.
  7. מוסיפים את הקוסקוס למחבת, מערבבים ומגישים.

בתאבון,
שף מנה שטרום
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו

 

 

חומרים ל-6 מנות

1/2 שקית קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1/4 כוס שמן זית ישראלי איכותי
6 שיני שום, חצויות
פלפל אדום חריף (לא חובה חריף), פרוס לטבעות
1/2 ק"ג עגבניות שרי, חצויות
300 גרם רבעי ארטישוק איטלקי
300 גרם גרגירי חומוס, מושרים ומבושלים
עלי אורגנו טריים מ-2 גבעולים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל

title-ornamentמתכונים נוספים של שף מנה שטרוםtitle-ornament