אופן הכנה

  1. את הקוסקוס מניחים בקערה מערבבים עם מעט מלח ו2 כפות שמן זית מערבבים, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
  2. מערבבים את יתר החומרים יחד ומניחים בקערת הגשה ,מערבבים את חומרי הרוטב ומניחים בכלי נוסף בצד.

בתאבון,
שף גיא פרץ
קרדיט צילומים : בועז לביא

 

חומרים

350 גר קוסקוס מחיטה מלאה(מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה).
3 כפות לימונים כבושים קצוצים לקוביות קטנות.
20 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים.
4 שיני שום פרוסות.
3 כפות כוסברה קצוצה דק.
2 בצלים ירוקים קצוצים דק.
2 פלפלים אדומים מתוקים קלויים וקלופים.
ענף טימין מפורר.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן זית כתית.
מיץ מחצי לימון

חומרים לרוטב עריסה

2 כפות עריסה.
1 שן שום קצוצה.
חצי כפית כוסברה קצוצה.
1 כפית חומץ טבעי.
רבע כפית כמון טחון.
מלח לפי הטעם.

title-ornamentמתכונים נוספים של גיא פרץtitle-ornament