אופן הכנה
- הוסיפו לקוסקוס את כמות המים והמלח לפי הוראות ההכנה. בשלב זה אין צורך להוסיף לו שמן.
- קלו את הפלפלים בתנור, קלפו וחיתכו לפרוסות
- חיתכו את האספרגוס והקישואים וקלו אותם במחבת צלעות.
- חיתכו לפרוסות את הפלפלים וקצצו את הבצל הירוק.
- ערבבו את כל המוצרים.
- תנו לסלט לנוח כמה שעות במקרר לספוג את הטעמים.
בתאבון,
ד"ר רני פולק
חומרים ל-10 מנות
200 גרם קוסקוס מלא (לפני בישול)
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים כתומים
חופן אספרגוס
3 קישואים קשים
צרור קטן של בצל ירוק
2 פלפלים חריפים מנוקים מהחרצנים
1 כוס עשבי תיבול קצוצים (נענע, בזיליקום, פטרוזיליה, תימין, כוסברה)
גרגירים מרימון אחד
6 כפות מיץ לימון
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים כתומים
חופן אספרגוס
3 קישואים קשים
צרור קטן של בצל ירוק
2 פלפלים חריפים מנוקים מהחרצנים
1 כוס עשבי תיבול קצוצים (נענע, בזיליקום, פטרוזיליה, תימין, כוסברה)
גרגירים מרימון אחד
6 כפות מיץ לימון
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל
מתכונים נוספים של ד"ר רני פולק