אופן הכנה

  1. הוסיפו לקוסקוס את כמות המים והמלח לפי הוראות ההכנה. בשלב זה אין צורך להוסיף לו שמן.
  2. קלו את הפלפלים בתנור, קלפו וחיתכו לפרוסות
  3. חיתכו את האספרגוס והקישואים וקלו אותם במחבת צלעות.
  4. חיתכו לפרוסות את הפלפלים וקצצו את הבצל הירוק.
  5. ערבבו את כל המוצרים.
  6. תנו לסלט לנוח כמה שעות במקרר לספוג את הטעמים.

בתאבון,
ד"ר רני פולק

 

 

חומרים ל-10 מנות

200 גרם קוסקוס מלא (לפני בישול)
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים כתומים
חופן אספרגוס
3 קישואים קשים
צרור קטן של בצל ירוק
2 פלפלים חריפים מנוקים מהחרצנים
1 כוס עשבי תיבול קצוצים (נענע, בזיליקום, פטרוזיליה, תימין, כוסברה)
גרגירים מרימון אחד
6 כפות מיץ לימון
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל
title-ornamentמתכונים נוספים של ד"ר רני פולקtitle-ornament