אופן הכנה

  1. הוסיפו לקוסקוס את כמות המים והמלח לפי הוראות ההכנה. בשלב זה אין צורך להוסיף לו שמן.
  2. קלו את הפלפלים בתנור, קלפו וחיתכו לפרוסות
  3. חיתכו את האספרגוס והקישואים וקלו אותם במחבת צלעות.
  4. חיתכו לפרוסות את הפלפלים וקצצו את הבצל הירוק.
  5. ערבבו את כל המוצרים.
  6. תנו לסלט לנוח כמה שעות במקרר לספוג את הטעמים.

בתאבון,
ד"ר רני פולק

 

 

חומרים ל-10 מנות

200 גרם קוסקוס מלא (לפני בישול)
1 סלק
1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי
1 גזר
1 קולורבי
חצי כוס עירית
4 כפות לימון כבוש
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל
title-ornamentמתכונים נוספים של ד"ר רני פולקtitle-ornament