אופן הכנה
- הוסיפו לקוסקוס את כמות המים והמלח לפי הוראות ההכנה. בשלב זה אין צורך להוסיף לו שמן.
- קלו את הפלפלים בתנור, קלפו וחיתכו לפרוסות
- חיתכו את האספרגוס והקישואים וקלו אותם במחבת צלעות.
- חיתכו לפרוסות את הפלפלים וקצצו את הבצל הירוק.
- ערבבו את כל המוצרים.
- תנו לסלט לנוח כמה שעות במקרר לספוג את הטעמים.
בתאבון,
ד"ר רני פולק
חומרים ל-10 מנות
200 גרם קוסקוס מלא (לפני בישול)
1 סלק
1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי
1 גזר
1 קולורבי
חצי כוס עירית
4 כפות לימון כבוש
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל
מתכונים נוספים של ד"ר רני פולק