אופן הכנה
- מכינים את הקוסקוס המלא לפי הוראות היצרן ומצננים.
- שמים בקערה את הקוסקוס, הדובדבנים, עלי הנענע והאגוזים.
- יוצקים את הרוטב ומערבבים בעדינות.
- שמים בקערה, ומפזרים את הגבינה מעל.
בתאבון,
אמיר כלפון, שף אחוזת הבריאות וספא יערות הכרמל
חומרים
100 גרם קוסקוס מלא – מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1 כוס דובדבנים מגולענים
1 כוס עלי נענע ללא הגבעול
חצי כוס אגוזי מלך קלויים
100 גרם גינת פטה אורגנית
1 כוס דובדבנים מגולענים
1 כוס עלי נענע ללא הגבעול
חצי כוס אגוזי מלך קלויים
100 גרם גינת פטה אורגנית
חומרים לרוטב
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1 כף חומץ תפוחים
1 כף סילאן
מלח ופלפל
מעט עלי בזיליקום קצוצים גס
2 כפות מיץ לימון
1 כף חומץ תפוחים
1 כף סילאן
מלח ופלפל
מעט עלי בזיליקום קצוצים גס
מתכונים נוספים של אמיר כלפון