4 מנות

אופן הכנה

  1. את הקוסקוס מניחים בקערה מערבבים עם מעט מלח ו2 כפות שמן זית מערבבים, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים מערבבים ומכסים למשך 5 דקות, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד.
  2. מפזרים מעל את נתחי הטופו ומגישים קר .

בתאבון,
שף גיא פרץ
קרדיט צילומים : בועז לביא

 

חומרים

350 גר קוסקוס מחיטה מלאה(מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה).
1 סלק אדום טרי קלוף חתוך לסלילים דקיקים.
1 גזר טרי קלוף חתוך לסלילים דקיקים.
חצי חבילת נבטים עבים .
4 גבעולי סלרי קצוצים.
3 בצלים ירוקים קצוצים.
4 צנוניות קצוצות.
מיץ מלימון 1
מלח ופלפל שחור טחון טרי.
2 כפות שמן זית.
300 גר טופו חתוך לקוביות ומושרה במרינדה לפי מתכון מצורף.

חומרים למרינדה לטופו

כף סויה מתוקה.
כף מירין.
רבע כפית גינגר קצוץ.
3 טיפות שמן סומסום.
מלח ופלפל שחור טחון טרי

title-ornamentמתכונים נוספים של גיא פרץtitle-ornament