4 מנות
אופן הכנה
- את הקוסקוס מניחים בקערה מערבבים עם מעט מלח ו2 כפות שמן זית מערבבים, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים מערבבים ומכסים למשך 5 דקות, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד.
- מפזרים מעל את נתחי הטופו ומגישים קר .
בתאבון,
שף גיא פרץ
קרדיט צילומים : בועז לביא
חומרים
350 גר קוסקוס מחיטה מלאה(מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה).
1 סלק אדום טרי קלוף חתוך לסלילים דקיקים.
1 גזר טרי קלוף חתוך לסלילים דקיקים.
חצי חבילת נבטים עבים .
4 גבעולי סלרי קצוצים.
3 בצלים ירוקים קצוצים.
4 צנוניות קצוצות.
מיץ מלימון 1
מלח ופלפל שחור טחון טרי.
2 כפות שמן זית.
300 גר טופו חתוך לקוביות ומושרה במרינדה לפי מתכון מצורף.
חומרים למרינדה לטופו
כף סויה מתוקה.
כף מירין.
רבע כפית גינגר קצוץ.
3 טיפות שמן סומסום.
מלח ופלפל שחור טחון טרי
מתכונים נוספים של גיא פרץ