אופן הכנה

  1. מחממים את מיץ התפוזים וממיסים בתוכו את הסוכר.
  2. מצננים את מיץ התפוזים ושופכים לתוכו את שקית הקוסקוס העבה, מערבבים ונותנים לנוזלים להיספג.
  3. קולים קלות את השקדים והפיסטוקים, ומוסיפים לקוסקוס.
  4. מוסיפים את הדובדבנים, מערבבים ומגישים.

בתאבון,
שף מנה שטרום
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו

 

 

חומרים ל-6 מנות

400 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי

2 כפות סוכר

1 שקית קוסקוס עבה מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"

250 גרם שקדים שלמים מולבנים

250 גרם פיסטוק קלוף

300 גרם דובדבני אמרנה (ניתן להחליף ב-1/2 ק"ג דובדבנים טריים מגולענים)

title-ornamentמתכונים נוספים של שף מנה שטרוםtitle-ornament