אופן הכנה
- מחממים את מיץ התפוזים וממיסים בתוכו את הסוכר.
- מצננים את מיץ התפוזים ושופכים לתוכו את שקית הקוסקוס העבה, מערבבים ונותנים לנוזלים להיספג.
- קולים קלות את השקדים והפיסטוקים, ומוסיפים לקוסקוס.
- מוסיפים את הדובדבנים, מערבבים ומגישים.
בתאבון,
שף מנה שטרום
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו
חומרים ל-6 מנות
400 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כפות סוכר
1 שקית קוסקוס עבה מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
250 גרם שקדים שלמים מולבנים
250 גרם פיסטוק קלוף
300 גרם דובדבני אמרנה (ניתן להחליף ב-1/2 ק"ג דובדבנים טריים מגולענים)
מתכונים נוספים של שף מנה שטרום