אופן הכנה
- להכין את הקוסקוס ע"פ הוראות ההכנה, שעל גבי האריזה.
- לחמם במחבת גדול שמן זית, להוסיף את הפרגיות ולטגן היטב עד להשחמה.
- מוסיפים את השום ועלי האורגנו, מערבבים היטב ומוסיפים את רוטב העגבניות.
- את קוביות החצילים ניתן לקלות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד השחמתם או לטגנם במחבת.
- מוסיפים את החצילים והזיתים לתבשיל, במידת הצורך ניתן להוסיף מים ולהגיע לסמיכות הרצויה.
- מגישים את הקוסקוס לצד המנה או במרכז הקערה.
בתאבון,
שף מנה שטרום
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו
חומרים ל-6 מנות
1 שקית קוסקוס רגיל או דק מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
שמן זית ישראלי איכותי
1 ק"ג פרגיות, חתוכות לקוביות
5 שיני שום, קצוצות
עלי אורגנו טריים מחמישה גבעולים
1 כוס רוטב עגבניות מוכן (רצוי איטלקי)
2 חצילים, חתוכים לקוביות
1/4 כוס זיתי קלמטה, מגולענים וקצוצים
מתכונים נוספים של שף מנה שטרום