4 מנות

אופן הכנה

  1. משפדים את קוביות חזה המולארד על שיפודים סינים. מערבבים את כל חומרי המשרה של השיפודים ונותנים לשיפודים לנוח בזה למשך כשעה עד שעתיים.
  2. שמים את הקוסקוס בקערה ומוסיפים 2 כוסות מים פושרים. משרים למשך 10 דקות ומסננים במידה ונשארו מים.
  3. שמים בקערה את הקוסקוס עם השקדים, אגוזים, צימוקים, סוכר חום, קינמון, ציפורן, מלח, פלפל ומרגרינת המזולה המומסת. מערבבים ומעבירים לתבנית אפיה מכוסה למשך 30 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
  4. מניחים את שיפודי המולארד על מחבת כבדה או על גריל פחם בערך כ-3 דקות מכל צד, עד למצב מידיום וול (Medium Well).

אופן הגשה

  1. שמים במרכז הצלחת חופן מהקוסקוס ושמים מעל את שיפודי המולארד.
  2. אפשר לפזר מעל שקדים קצוצים.

 

בתאבון,
אמיר כלפון, שף אחוזת הבריאות וספא יערות הכרמל

חומרים למולארד

2 חזה מולארד חתוך לקוביות של 1X1
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
1 כף ג'ינג'ר מגורר
1 כף למון גראס קצוץ דק
גרידת תפוז מתפוז 1
גרדת לימון מלימון 1
חצי כפית מלח
כף פלפל שחור גרוס

חומרים לקוסקוס

120 גרם קוסקוס מלא להכנה קלה ומהירה-מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
40 גרם שבבי שקדים קלויים
40 גרם אגוזי פקאן גרוסים וקלויים
חצי כוס צימוקים
1 כף סוכר חום
חצי כפית קינמון
קורט קינמון
מלח, פלפל
30 גרם מרגרינה מזולה מומסת
title-ornamentמתכונים נוספים של אמיר כלפוןtitle-ornament