אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס המלא לפי הוראות היצרן ומצננים.
  2. שמים בקערה את הקוסקוס, הדובדבנים, עלי הנענע והאגוזים.
  3. יוצקים את הרוטב ומערבבים בעדינות.
  4. שמים בקערה, ומפזרים את הגבינה מעל.

 

בתאבון,
אמיר כלפון, שף אחוזת הבריאות וספא יערות הכרמל

חומרים

100 גרם קוסקוס מלא – מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1 כוס דובדבנים מגולענים
1 כוס עלי נענע ללא הגבעול
חצי כוס אגוזי מלך קלויים
100 גרם גינת פטה אורגנית
 

חומרים לרוטב

3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1 כף חומץ תפוחים
1 כף סילאן
מלח ופלפל
מעט עלי בזיליקום קצוצים גס

title-ornamentמתכונים נוספים של אמיר כלפוןtitle-ornament