אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה, ומוסיפים לו את הפטרוזיליה, שמן הזית ומיץ הלימון, ומתבלים.
  2. על פרוסות החציל בוזקים מלח בנדיבות ומניחים במסננת לשעה עד שעתיים, עד שכל הנוזל המר של החציל יוצא ממנו. לאחר מכן שוטפים טוב תחת מים זורמים ומייבשים במסננת.
  3. קולים את החציל בגריל (או במחבת כבדה עם חריצים). לאחר הקלייה מקררים ושמים בצד.
  4. מכינים תערובת מ-4 סוגי הגבינה.

בתאבון,
באדיבות השף תם קבלו

קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו

חומרים

שקית קוסקוס מלא, מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמן זית איכותי
מיץ מ-1/2 לימון
מלח
פלפל
2-3 חצילים גדולים פרוסים לאורך
25 גרם גבינת פיקורינו רומנו מגוררת.
25 גרם גבינת קצוטה מגוררת
25 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
25 גרם גבינה כחולה מגוררת
title-ornamentמתכונים נוספים של תם קבלוtitle-ornament