אופן הכנה
- מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה, ומוסיפים לו את הפטרוזיליה, שמן הזית ומיץ הלימון, ומתבלים.
- על פרוסות החציל בוזקים מלח בנדיבות ומניחים במסננת לשעה עד שעתיים, עד שכל הנוזל המר של החציל יוצא ממנו. לאחר מכן שוטפים טוב תחת מים זורמים ומייבשים במסננת.
- קולים את החציל בגריל (או במחבת כבדה עם חריצים). לאחר הקלייה מקררים ושמים בצד.
- מכינים תערובת מ-4 סוגי הגבינה.
בתאבון,
באדיבות השף תם קבלו
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו
חומרים
שקית קוסקוס מלא, מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמן זית איכותי
מיץ מ-1/2 לימון
מלח
פלפל
2-3 חצילים גדולים פרוסים לאורך
25 גרם גבינת פיקורינו רומנו מגוררת.
25 גרם גבינת קצוטה מגוררת
25 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
25 גרם גבינה כחולה מגוררת
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמן זית איכותי
מיץ מ-1/2 לימון
מלח
פלפל
2-3 חצילים גדולים פרוסים לאורך
25 גרם גבינת פיקורינו רומנו מגוררת.
25 גרם גבינת קצוטה מגוררת
25 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
25 גרם גבינה כחולה מגוררת
מתכונים נוספים של תם קבלו