אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה
  2. את הבצלים חותכים לקוביות קטנות ומטגנים על אש קטנה עד לקבלת צבע זהוב אחיד.
  3. את הצנוברים קולים במחבת על אש קטנה.

בתאבון,
באדיבות השף תם קבלו
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו

חומרים

שקית קוסקוס, מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
2 בצל לבן
חופן צנוברים
צרור פטרוזיליה טרייה
1 כף כמון
1 כפית כורכום
מלח
מיץ לימון
שמן זית
3 כפות שמן זית איכותי
5 עגבניות קלופות
חופן גבינת פיקורינו מגורדת
פילה לברק
1 סלק מבושל עד ריכוך. לשמור את נוזלי הבישול

title-ornamentמתכונים נוספים של תם קבלוtitle-ornament