אופן הכנה
- מקלפים את הסלקים ופורסים דק (לבעלי מכשור המטבח, ניתן בעזרת מנדולינה. כדי לקבל את הצורה של הרשת יש להשתמש בלהב משונן ולסובב ב-90 מעלות בין פרוסה לפרוסה).
- את פרוסות הסלק מסדרים בתבנית ומפזרים מעל, בעזרת מסננת, את אבקת הסוכר.
מוסיפים מיץ לימון ונותנים לפרוסות להכבש כ-30 דקות. - מכינים סלט משאריות הסלק שנשארו, אותן קוצצים דק.
בתאבון,
באדיבות השף תם קבלו
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו
חומרים
שקית קוסקוס מלא, מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
2 סלק גדול
2 כפיות אבקת סוכר
מיץ מ-1 לימון
2 כפות שמן זית איכותי
2 כפות שקדים פרוסים קלויים
2 כפות צנוברים קלויים
מלח ופלפל
4-5 כדורים של גבינת מוצרלה
200 גרם טונה טרייה, חתוכה לקוביות
צ'ילי (למי שאוהב)
בזיליקום או נענע
2 סלק גדול
2 כפיות אבקת סוכר
מיץ מ-1 לימון
2 כפות שמן זית איכותי
2 כפות שקדים פרוסים קלויים
2 כפות צנוברים קלויים
מלח ופלפל
4-5 כדורים של גבינת מוצרלה
200 גרם טונה טרייה, חתוכה לקוביות
צ'ילי (למי שאוהב)
בזיליקום או נענע
מתכונים נוספים של תם קבלו