אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה
  2. את הסלק יש לאפות בתנור עטוף בנייר כסף, לקלפו ולחתוך לקוביות
  3. את העדשים יש לבשל ולאחר מכן לקרר
  4. מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה, ומגישים עם זילוף של יוגורט העיזים

המלצות להכנה

  1. ניתן להחליף את סוג הדג. רצוי להתייעץ עם המוכר לגבי הדג הטרי ביותר ביום הרכישה.
  2. מכיוון שהלימון כובש מעט את הסלמון רצוי להכין מיד שיושבים לאכול.
  3. אפשר להכין את כל המרכיבים יחד בקערה (לא כולל התבלינים והלימון), ולתבל לפני ההגשה.

בתאבון,
באדיבות השף תם קבלו
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו

חומרים

חצי כוס קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
200 גר סלמון נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות
1 סלק גדול
1/2 כוס עדשים שחורות
1/2 בצל שאלוט קצוץ דק דק
שמן זית כתית
מיץ מחצי לימון
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
יוגורט עיזים
title-ornamentמתכונים נוספים של תם קבלוtitle-ornament