אופן הכנה
- מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה
- את הסלק יש לאפות בתנור עטוף בנייר כסף, לקלפו ולחתוך לקוביות
- את העדשים יש לבשל ולאחר מכן לקרר
- מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה, ומגישים עם זילוף של יוגורט העיזים
המלצות להכנה
-
ניתן להחליף את סוג הדג. רצוי להתייעץ עם המוכר לגבי הדג הטרי ביותר ביום הרכישה.
-
מכיוון שהלימון כובש מעט את הסלמון רצוי להכין מיד שיושבים לאכול.
-
אפשר להכין את כל המרכיבים יחד בקערה (לא כולל התבלינים והלימון), ולתבל לפני ההגשה.
בתאבון,
באדיבות השף תם קבלו
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו
חומרים
חצי כוס קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
200 גר סלמון נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות
1 סלק גדול
1/2 כוס עדשים שחורות
1/2 בצל שאלוט קצוץ דק דק
שמן זית כתית
מיץ מחצי לימון
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
יוגורט עיזים
מתכונים נוספים של תם קבלו