אופן הכנה
- מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
- מערבבים את הקוסקוס עם שאר המרכיבים (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, עלי סלרי, עגבניות , שמן זית, ופקאן), מתבלים (עם מיץ לימון ומלח) ומקררים. לפני ההגשה יש לבדוק שוב התיבול, כי המליחות וטעם הלימון יכולים "להבלע" בסלט.
- מכיוון שמדובר בדג נא, רצוי לשמור את המוסר במקרר עד שמוכנים להגשה.
בתאבון,
באדיבות השף תם קבלו
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו
חומרים
שקית קוסקוס, מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
צרור נענע טרייה
צרור כוסברה טרייה
צרור פטרוזיליה טרייה
עלי סלרי
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
3 כפות שמן זית איכותי
חופן אגוזי פקאן, קלויים וקצוצים גס
מיץ מ-1 לימון
מלח
100 גרם דג מוסר, פרוסות
1 בצל לבן, פרוס לפרוסות עבות וצלוי על הגריל / על מחבת
צרור נענע טרייה
צרור כוסברה טרייה
צרור פטרוזיליה טרייה
עלי סלרי
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
3 כפות שמן זית איכותי
חופן אגוזי פקאן, קלויים וקצוצים גס
מיץ מ-1 לימון
מלח
100 גרם דג מוסר, פרוסות
1 בצל לבן, פרוס לפרוסות עבות וצלוי על הגריל / על מחבת
מתכונים נוספים של תם קבלו