אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
  2. מערבבים את הקוסקוס עם שאר המרכיבים (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, עלי סלרי, עגבניות , שמן זית, ופקאן), מתבלים (עם מיץ לימון ומלח) ומקררים. לפני ההגשה יש לבדוק שוב התיבול, כי המליחות וטעם הלימון יכולים "להבלע" בסלט.
  3. מכיוון שמדובר בדג נא, רצוי לשמור את המוסר במקרר עד שמוכנים להגשה.

בתאבון,
באדיבות השף תם קבלו
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו

חומרים

שקית קוסקוס, מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
צרור נענע טרייה
צרור כוסברה טרייה
צרור פטרוזיליה טרייה
עלי סלרי
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
3 כפות שמן זית איכותי
חופן אגוזי פקאן, קלויים וקצוצים גס
מיץ מ-1 לימון
מלח
100 גרם דג מוסר, פרוסות
1 בצל לבן, פרוס לפרוסות עבות וצלוי על הגריל / על מחבת
title-ornamentמתכונים נוספים של תם קבלוtitle-ornament