אופן הכנה
- מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה
- את הבצלים חותכים לקוביות קטנות ומטגנים על אש קטנה עד לקבלת צבע זהוב אחיד.
- את הצנוברים קולים במחבת על אש קטנה.
בתאבון,
באדיבות השף תם קבלו
קרדיט צילומים: אנטולי מיכאלו
חומרים
שקית קוסקוס, מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
2 בצל לבן
חופן צנוברים
צרור פטרוזיליה טרייה
1 כף כמון
1 כפית כורכום
מלח
מיץ לימון
שמן זית
3 כפות שמן זית איכותי
5 עגבניות קלופות
חופן גבינת פיקורינו מגורדת
פילה לברק
1 סלק מבושל עד ריכוך. לשמור את נוזלי הבישול
מתכונים נוספים של תם קבלו